ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Αλλαγές - επιστροφές

Έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε ή να επιστρέψετε βιβλία (ισχύει μόνο για αποστολές), τα οποία έχετε παραλάβει από το βιβλιοπωλείο μας. Η δυνατότητα αυτή προϋποθέτει φυσικά ότι τα βιβλία που θα επιστρέψετε θα φτάσουν σε μας στην ίδια καλή κατάσταση όπως τα παραλάβατε (σε φροντισμένη συσκευασία που θα διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξει φθορά κατά την επιστροφή), ότι δεν θα φέρουν καμία ένδειξη ότι έχουν χρησιμοποιηθεί ή φωτοτυπηθεί, και πως περιέχουν και όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής κ.ο.κ) και ότι η αλλαγή θα γίνει εντός της προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών. 

Για να είναι αποδεκτή η επιστροφή, θα πρέπει να ελεγχθεί και να εγκριθεί, σύμφωνα με τα παραπάνω.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο μας (Ιπποκράτους 8, Τ.Κ.10679, Αθήνα) για την αλλαγή, προσκομίζοντας την απόδειξη που υπήρχε στο δέμα που παραλάβατε.

Μπορείτε επίσης να μας αποστείλετε (με δική σας χρέωση) τα βιβλία που επιθυμείτε να αλλάξετε και μόλις τα παραλάβουμε και επιβεβαιώσουμε την καλή τους κατάσταση, θα σας αποστείλουμε τα βιβλία οποία επιθυμείτε να αντικαταστήσετε ή – εφόσον το επιθυμείτε - θα συμψηφίσουμε την αξία σε επόμενη παραγγελία σας

Στην περίπτωση νέας αποστολής (αλλαγής), υπάρχει χρέωση εξόδων αποστολής αναλόγως του βάρους της. 

Πώς θα πληρώσω την παραγγελία μου;

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μέσω αντικαταβολής, πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή τραπεζικής καταθέσεως. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο που επιθυμείτε κατά τη διαδικασία αγοράς, είτε επιλέξετε να εγγραφείτε ως μέλος είτε όχι. Οι online πληρωμές μέσω κάρτας είναι απολύτως ασφαλείς και πραγματοποιούνται εντός του περιβάλλοντος της τράπεζας με ασφαλή και κρυπτογραφημένο τρόπο ανταλλαγής δεδομένων με αξιόπιστο πιστοποιητικό ασφαλείας SSL 128bit και πρωτόκολλο 3D secure όπου εφαρμόζεται. Η επιχείρησή μας δεν αποθηκεύει τα δεδομένα της κάρτας σας σε καμία περίπτωση. Τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα πληρωμής καταχωρούνται άπαξ στο τραπεζικό περιβάλλον και χρησιμεύουν μόνο για την συγκεκριμένη πληρωμή της προκείμενης παραγγελίας.

Πώς θα παραλάβω τα βιβλία που αγόρασα;

Τα φυσικά βιβλία μας τα παραλαμβάνετε βάσει του τρόπου επιλογής κατά τη διαδικασία αγοράς. Κατά τη διαδικασία αγοράς υπολογίζονται και τα μεταφορικά κόστη βάσει της τοποθεσίας παράδοσης της παραγγελίας σας.

Όλα τα ψηφιακά βιβλία που αγοράζετε βρίσκονται στο λογαριασμό σας διαθέσιμα για μεταφόρτωση στον υπολογιστή σας, αφού επιβεβαιωθεί η αγορά από το σύστημα.Για πρόσβαση στο λογαριασμό σας, αρκεί να συνδεθείτε με τον κωδικό σας.

Μόλις μπείτε στο λογαριασμό σας, πατήστε πάνω στο σχετικό Link για να κατεβάσετε το βιβλίο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε βιβλίο που αγοράζετε είναι διαθέσιμο για μεταφόρτωση 7 ημέρες μετά την επιβεβαίωση της αγοράς του και μπορεί να μεταφορτωθεί από το σύστημα συνολικά 5 φορές.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.