ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Στοιχεία Εταιρείας:

Αθανάσιος Ψυχογιός και Σία ΟΕ, Ινστιτούτο του Βιβλίου - Καρδαμίτσα
Εκδόσεις και Εμπορία Βιβλίων
ΑΦΜ 084110230, ΔΟΥ Δ' Αθηνών, ΓΕΜΗ 1723001000

Με ποιόν τρόπο μπορώ να παραγγείλω βιβλία από τις Εκδόσεις Καρδαμίτσα;

  • μέσω της ιστοσελίδας μας www.kardamitsa.gr, όπου θα πρέπει να είσαστε εγγεγραμμένα μέλη. Εάν δεν έχετε παραγγείλει ξανά, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής μέλους, διαφορετικά θα συμπληρώσετε μόνο το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» σας.
     
  • με αγορά απευθείας από το κεντρικό κατάστημα των Εκδόσεων Καρδαμίτσα, στην οδό Ιπποκράτους 8, 10697 Αθήνα

 

Πώς μπορώ να εξοφλήσω την παραγγελία μου;

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει μέσω , χρεώσεως πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής καταθέσεως (κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης).

Η πληρωμή παραγγελίας που περιέχει είναι δυνατή μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας.

Πώς θα χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά στοιχεία που θα συμπληρώσω στην Εγγραφή Μέλους;
Οι Εκδόσεις Καρδαμίτσα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο στατιστικά στοιχεία που προκύπτουν από την επεξεργασία συνολικών δεδομένων. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν προσωπικά δεδομένα χωρίς προηγούμενη άδεια των ενδιαφερομένων. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρείτε το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων σας βάσει του άρθρου 13 του νόμου 2472/97.

Ασφάλεια
Oι Εκδόσεις Καρδαμίτσα δηλώνουν ότι λαμβάνουν όλα τα μέτρα για την ασφαλή φύλαξη των στοιχείων των χρηστών που ανταλλάσσονται μέσω του διαδικτύου χρησιμοποιώντας λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας.

Ισχύουσα νομοθεσία και δικαιοδοσία
Η ισχύουσα νομοθεσία αναφορικά με οτιδήποτε έχει σχέση με το www.kardamitsa.gr είναι αυτή της Ελληνικής Δημοκρατίας. Οποιαδήποτε διαφορά και οποιοδήποτε παράπονο εγείρεται αναφορικά με το περιεχόμενο και/ή τις υπηρεσίες του www.kardamitsa.gr θα επιλύεται από τα Δικαστήρια της Ελληνικής Δημοκρατίας προς αποκλεισμό οποιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας.