Πνευματικές ασχολίες

2 over 1 Game Force
2 over 1 Game Force

Price:   €15.00

Προσθήκη στο καλάθι:         
Details:

Επίσημη έκδοση Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπρίτζ (ΕΟΜ)

 

Συγγραφέας: Audrey Grant & Eric Rodwell

Μετάφραση: Βίλυ Φιλοπούλου & Ηρώ Πλακίδα

Έτος έκδοσης: 2016

Σελίδες / Μέγεθος: 244 / 21x14

ISBN: 978-960-99088-9-4

 

Περιγραφή του βιβλίου:

το παρόν βιβλίο καλύπρονται οι βασικές αρχές του 2 επί 1 Φόρσινγκ Μανς, μίας δημοφιλούς παραλλαγής του αγοραστικού συστήματος Standard American. Ο αναγνώστης μαθαίνει πως με μία μικρή τροποποίηση γίνεται πολύ πιο εύκολο για το ζευγάρι:

•    Να βρεθεί στο καλύτερο συμβόλαιο.

•    Να διερευνήσει τις πιθανότητες ενός σλεμ.

Περιγράφεται επίσης ο τρόπος με τον οποίο μία φόρσινγκ απάντηση 1ΧΑ οδηγεί σε βελτίωση των αποτελεσμάτων του άξονα, ακόμα και όταν πρόκειται απλώς για μερικά συμβόλαια. Η δομή των κεφαλαίων έχει εμπλουτιστεί με κάποια πολύ χρήσιμα στοιχεία όπως περιλήψεις, ασκήσεις και προσεχτικά επιλεγμένες διανομές εξάσκησης στο τέλος του κεφαλαίου. Επιπλέον πρόσθετες διανομές στο τέλος του προσφέρουν στον αναγνώστη τη δυνατότητα να εξοικειωθεί με τις νέες έννοιες οι οποίες παρουσιάζονται σε αυτό.

Η Audrey Grant έχει διεθνή φήμη στον τομέα της εκπαίδευσης στο μπρίτζ. Το όραμα και η αφοσίωσή της αποτέλεσαν το κλειδί της επιτυχίας της σειράς των βιβλίων Audrey Grand Better Bridge, των εκπομπών στην τηλεόραση, διαλέξεων, εφαρμογών και του περιοδικού Better Bridge. Εργάζεται με τους καλύτερους θεωρητικούς του μπριτζ για να είναι βέβαιη ότι το υλικό είναι ενημερωμένο και αυθεντικό. Διδάσκει σε χιλιάδες εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο. Το βραβείο Audrey Grant Award for Excellence in Teaching απονέμεται κάθε χρόνο στους Εθνικούς Αγώνες του Καναδά.

 

Αξιολογήσεις: 0

Το προϊόν προστέθηκε στον κατάλογο στις Παρασκευή 14 Οκτώβριος, 2016.

Το καλάθι αγορών είναι άδειο.
Ενεργοί χρήστες
Υπάρχουν: 6 Επισκέπτες ενεργός(οί).